Λάδια

ARAL

Γερμανική αναγνωριμένη ποιότητα.

Για πάνω από 100 χρόνια το όνομα ARAL είναι καθιερωμένο σαν σύμβολο  ποιότητας και είναι πρωτοπόρος στην αγορά καυσίμων και λιπαντικών.

Λιπαντικά 100% συνθετικά για μέγιστη προστασία του κινητήρα ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης ειδικά σχεδιασμένα για τους κινητήρες επιβατικών και ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων του γκρουπ VAG ( VW, SEAT, AUDI, SKODA ).

Πλεονεκτήματα:

  • Πλήρως συνθετικό.
  • Οικονομία καυσίμου
  • Μέγιστη προστασία του κινητήρα ακόμη και μετά από πολλά χιλιόμετρα.
  • Ειδικά συστατικά που διατηρούν το κινητήρα καθαρό από βλαβερά κατάλοιπα.
  • Πιο ομαλή και πιο αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα
  • Αντοχή για περισσότερα χιλιόμετρα και εκτεταμένα διαστήματα αλλαγών λιπαντικών.
VALVOLINE LOGO 1

Valvoline

Για περισσότερα από 140 χρόνια, τα λιπαντικά Valvoline έχουν βοηθήσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να πετύχουν τη μέγιστη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μηχανών τους. Τα λιπαντικά Valvoline έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των διαφόρων τύπων κινητήρων και των διαφόρων συνθηκών οδήγησης.

Η νεότερη καινοτομία της Valvoline είναι το Next Gen™, το επιλεγμένο λιπαντικό κινητήρα που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ιδανικό για τον κινητήρα που αυτοκινήτου σας.

Κορυφαία, πλήρως συνθετικά λιπαντικά κινητήρα επιβατικών, με τεχνολογία long-life.

Παρέχει προστασία για εκτεταμένα διαστήματα αλλαγής για τους τελευταίους κινητήρες με τεχνολογία φίλτρων σωματιδίων diesel.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα προγράμματα εκτεταμένων αλλαγών λαδιών των κατασκευαστών VW, Audi, SEAT, Skoda, BMW & Mercedes Benz.
Αποτρέπει τον σχηματισμό αποθέσεων στα φίλτρα σωματιδίων diesel και μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων. Μπορείτε να βασιστείτε στη δοκιμασμένη τεχνολογία της Valvoline.

Φίλτρα

FILTRON

Η καλύτερη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

Η FILTRON παρέχει φίλτρα για πρώτη εγκατάσταση σε πάνω από 100 οχήματα όλων των σημαντικών παραγωγών αυτοκινήτων στον κόσμο, όπως  Rolls-Royce, Aston Martin, Mercedes-Benz ή Jaguar.

Η FILTRON προσφέρει πάνω από 2500 είδη φίλτρων και καλύπτει το 97% της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτων.

Το κάθε φίλτρο που παράγει η FILTRON σχηματίζεται σε σύγχρονες, αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής.

Εξετάζει την ποιότητα των πρώτων υλών και προϊόντων στο εργαστήριό της, το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ευρώπη.

Για τον απαιτητικό οδηγό που δεν συμβιβάζεται.

Δείτε περισσότερα στο: http://bioknight.filtron.eu/gr/filtron

bosch filtra

BOSCH

Φίλτρα πετρελαίου 

Τα φίλτρα πετρελαίου της Bosch ξεχωρίζουν για την τεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων που διαθέτουν. Ο συνδυασμός από διαφορετικά υλικά και πάχη ινών παρέχει βελτιωμένη ανθεκτικότητα στη βρομιά και το νερό σε ποσοστό μέχρι και 98%. Τα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε νοθευμένα καύσιμα και απρόσβλητα σε κραδασμούς. Αποδίδουν εξίσου καλά κάτω από ακραίες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Φίλτρα λαδιού 

Η Bosch χρησιμοποιεί επίσης νέες τεχνολογίες και στα φίλτρα λαδιού. Ειδικά εμποτισμένο χαρτί μικροϊνών προστατεύει τα μέρη του κινητήρα. Δε χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου το μέταλλο ως υλικό παραγωγής. Τα περισσότερα φίλτρα είναι φτιαγμένα μόνο από πλαστικό και χαρτί, τα οποία είναι εύκολο να απορριφθούν.

Φίλτρα αέρος 

Τα φίλτρα αέρος, που λειτουργούν άψογα, διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και προστασία του κινητήρα. Το εξαιρετικά αποδοτικό χαρτί καθαρισμού από μικροΐνες και το μεγάλο και αποτελεσματικό μέγεθος του φίλτρου με τους ομοιογενώς κατανεμημένους πόρους φιλτράρει σχεδόν όλα τα σωματίδια ρύπων από τον αέρα. Σε περιβάλλοντα τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένα με σκόνη, όπως π.χ. εργοτάξια, μπορεί να προστεθεί μία επιπλέον εφεδρική μονάδα φίλτρου στο υπάρχον φίλτρο ώστε να απομακρύνει τα υπερβολικά μικροσκοπικά σωματίδια. Εξασφαλίζει καθαρό εισερχόμενο αέρα, ακόμη και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και προλαμβάνει τις δαπανηρές φθορές και τις επακόλουθες ζημιές του κινητήρα.

Φίλτρα καμπίνας επιβατών

Τα φίλτρα της καμπίνας επιβατών συμπληρώνουν τη σειρά των φίλτρων μας: Ακόμη και σε συνθήκες μολυσματικού εξωτερικού αέρα, τα φίλτρα αυτά προστατεύουν τους επιβάτες από γύρη, αιθάλη, σκόνη, βακτηρίδια και άλλους ρύπους.

Η σειρά φίλτρων της Bosch είναι κατάλληλη για το 85%περίπου όλων των κινητήρων και μοντέλων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τα κέντρα εξειδικευμένων ανταλλακτικών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν πλήρη σειρά από φίλτρα η οποία ανανεώνεται και επεκτείνεται διαρκώς, όλα από την ίδια πηγή. Τα συνεργεία συντήρησης αυτοκινήτων επίσης επωφελούνται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ενημερωμένη πληροφόρηση και εκπαίδευση στα φίλτρα που προσφέρει η Bosch.

mann logo

ΜΑΝΝ

Τα φίλτρα MANN κυριαρχούν τόσο στον χώρο των φίλτρων λαδιού, αέρα και καυσίμου, όσο και στα φίλτρα καμπίνας. Ικανοποιούν τις πλέον εξεζητημένες και υψηλές απαιτήσεις. Η ασύγκριτη ποιότητα και οι καινοτομίες στην τεχνολογία ενώνονται με ιδανικό τρόπο.

Τακάκια - Δισκόπλακες

fte logo diskoplakes
jurid takakia

FTE – MAFF – JURID

Επιλέγουμε προϊόντα μόνο γερμανικής και ιταλικής προέλευσης για τη δική σας ασφάλεια και τη δική μας αξιοπιστία.