Η Εταιρεία

Η 35χρονη εμπειρία μας από το 1980 έως σήμερα στα αυτοκίνητα  του Group VAG πιστοποιεί την άρτια εξυπηρέτηση των  πελατών μας, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες  απαιτήσεις της αγοράς.

Σε άνετο και λειτουργικό χώρο συνολικής  έκτασης 1.000 τ.μ. εξοπλισμένο με όλη την  τεχνική και κτιριακή υποδομή, συνδυάζοντας  ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια. Χώροι  που παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια  καθώς και o άνετος χώρος στάθμευσης. Aντιμετωπίζοντας το θέμα του τεχνολογικού  εξοπλισμού επενδύσαμε σε συστήματα  ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία,  μηχανήματα και εγκαταστάσεις που  διασφαλίζουν αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας  ηλεκτρονικής διάγνωσης και επισκευής.

Η προηγμένη τεχνολογία είναι το  «εργαλείο» μας! Ασχολούμαστε πραγματικά με πολλές  εργασίες που πολλοί αγνοούν και δεν σας  κοστίζουν ακριβότερα. Θα ακούσουμε το πρόβλημα το οποίο σας  απασχολεί (στο αυτοκίνητο σας) και αφού  το εντοπίσουμε θα φροντίσουμε να το  αποκαταστήσουμε.Τελικά κοντά μας θα διαπιστώσετε ότι  η σωστή παροχή υπηρεσιών δεν κοστίζει.

Η πείρα μας, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός,  είναι πάντα τα στοιχεία που μας διακρίνουν. Με τεχνογνωσία, εμπειρία, με κατανόηση  και φιλική αντιμετώπιση, είμαστε έτοιμοι  να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τις  μικρές ή μεγάλες ατυχίες. Πλήρης ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Χρήση γνήσιων ή after market ανταλλακτικών. Υπεύθυνη εργασία. Ελαχιστοποίηση του χρόνου παραμονής  του αυτοκινήτου. Οικονομία στη δαπάνη των εργασιών.